keresés a weboldalon

„Kalandozó” magyarok

Zalaegerszeg címer
Hírek

„Kalandozó” magyarok

2016 május 25 - szerda
Osztályunk május 23-án roppant izgalmas kalandra indult. Hétköznapi néven osztálykirándulásnak hívjuk ezt az évente ismétlődő programot. Úti célunk Kislőd volt. Ha olvassátok a helységnevet, bizonyára sokan felkapjátok a fejeteket: hát persze, a kalandpark! Így igaz, a Sobri Jóska Élménypark vendégei lehettünk egy napra.

Odafele, a buszban kellemes, beszélgetős hangulatban telt az idő. Érkezéskor azonban már nagyon izgatottak voltunk! Mihelyst lebonyolódott a jegyvásárlás, egyből a kötélpálya felé vettük az irányt. Volt ott még akadálypálya és csúszó pálya is. A víz felett is át lehetett csúszni, ami hihetetlen élményt jelentett!

Ezután az osztály kisebb csoportokban folytatta a kalandozást, mindenki másfelé vette az irányt. Sokan választották a hófánkot. Ez egy úszógumira hasonlító, ám annál nagyobb eszköz, s speciális pályán csúszhat végig vele a bátor vállalkozó. A kis hajó is népszerű volt, pláne, hogy nagyokat lehetett vele ugratni! Többen a vízibiciklit, a pedálos csónakot is kipróbálták. A legnagyobb sikert azonban, kétség nem férhet hozzá, a bob aratta. A pályán persze figyelni kell, s akkor felejthetetlen a „repülés”. Gokart és bungee jumping színesítette a programot.

Estére nagyon elfáradtunk, de újabb csodás napot töltöttünk együtt. Remek volt! Köszönjük kísérő tanáraink figyelmét, és osztályfőnökünk, Horváthné Baldauf Marianna tanárnő fotóit-ezekből láttok néhányat. Ki ne hagyjátok, ha arra jártok!

Végh Virág 6.c
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

 

Tartalom megosztása: