keresés a weboldalon

Karácsonyi ünnepség a Szociális Klubban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Karácsonyi ünnepség a Szociális Klubban

2023 december 11 - hétfő
Karácsonyi ünnepséget tartottak a Szociális Klubban. Az esemény egyike annak a hagyománnyá vált rendezvénysorozatnak, melynek részeként a Zalaegerszegi Gondozási Központ minden intézményegysége karácsonyvárót szervez az ellátottjainak. Ezúttal a Radnóti óvodások műsorát láthatták az résztvevők.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében a várakozás és a csodavárás fontosságát emelte ki. Ezt követően Káldi Dáviddal, a térség önkormányzati képviselőjével meggyújtották az adventi koszorú két gyertyáját.

Az intézményben 29 emberről – köztük 19 pszichiátriai betegről és 10 szenvedélybetegről – gondoskodnak nappali ellátás keretében. A Radnóti óvodások énekes, verses, táncos műsora után Baksa Mária olvasott fel egy mesét. Az ellátottak maguk is aktívan kivették részüket a készülődésből: a fellépőknek és a vendégeknek kézzel készített ajándékokkal kedveskedtek.

Az ünnepség végén szaloncukrot osztottak a résztvevőknek, a polgármester pedig vasalót és ajándékkosarat adományozott az intézménynek. Ennek tartalmát majd a jövő keddi teadélutánon fogyasztják el.

S.A./B.P.

Fotó: Seres Péter

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: