keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Karácsonyi programok

Zalaegerszeg címer
Hírek

Karácsonyi programok

2005 december 02 - péntek
A Városi Hangverseny- és Kiállítóterem decemberi programjairól tartott sajtótájékoztatót Dezsőné Kondor Anita igazgató. Az intézmény idén is bővelkedik színvonalas karácsonyi programokban, és az évkezdés is tartogat meglepetéseket.

December 9-én a Lions klub tart jótékonysági koncertet, melyen fellép a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar, a Városi Vegyeskar és Liszt Ferenc Általános Iskola Kiskórusa. A Canterina Kamarakórus hagyományos karácsonyi koncertjére december 10-én kerül sor, 13-án pedig Pitti Katalin operaénekes és Virágh András orgonaművész ad adventi koncertet. December 14-15-én az Ady iskola diákjai lépnek fel, 16-án a Pálóczi Horváth Ádám Zeneiskola, 18-án pedig a Városi Vegyeskar.

A 2006-os év a Fúvószenekar újévi koncertjével veszi kezdetét január 7-én. Folytatódik a JazzSzerda programsorozat is, az első fellépő a Sabbathsong Klezmer Band lesz január 18-án. A kiállítások sorát január 10-én a zalaegerszegi születésű, Svájcban élő festőművész Ángyán Ildikó munkái nyitják majd.
Kondor Anita elmondta, hogy a jövő héttől kezdődnek meg az Ady mozi 2-es termének felújítási munkálatai, így januártól egy átalakított, légkondicionálóval, új széksorokkal ellátott stúdiómozi várja az érdeklődőket. (Zala-Lap. Kft.)

Tartalom megosztása: