keresés a weboldalon

Karate érmek Budapestről

Zalaegerszeg címer
Hírek

Karate érmek Budapestről

2016 szeptember 22 - csütörtök
A pestszentimrei Sportkastély volt a helyszíne a Budapest Open Nemzetközi Nyílt Katare Versenynek. A szeptember 17-18-ai versenyre 32 ország 1200 nevezése futott be.

A zalaegerszegi Toriki Karate Egyesület versenyzői Takács Ferenc edző beszámolója szerint hullámzó teljesítményt nyújtottak. Voltak nagyon jó mérkőzések, de olyanok is, amelyek hagynak kívánnivalót maguk után. Amit szakmailag kitűztek magunk elé, azt csak részben tudták megvalósítani. Csapatukból csak Forintos Fruzsinának sikerült érmet szereznie, küzdelemben – 43kg-os súlycsoportban 3. helyzéest ért el.

Ugyanezen a versenyen a zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület színeiben versenyző Kovács Dominika Hanna remekül szerepelt. Hanna a 10-11 éves korosztályban, formagyakorlatban az első helyen végzett a nagyon erős és nagy létszámú mezőnyben. Kumitéban (szabadharc) a döntőig verekedte magát és bronzérmet szerzett. A versenyen Afrika Ázsia, Európa, Észak és Dél Amerika kitűnő versenyzői indultak el az érmekért. Dominika szakmai és erőnléti felkészítésében a ZSKE Instruktorain kívül Vilmos Strasser, Somogyi Péter és Csondor Bianka segített.

Jóna István

Tartalom megosztása: