keresés a weboldalon

Karate érmek Szigetszentmiklósról

Zalaegerszeg címer
Hírek

Karate érmek Szigetszentmiklósról

2016 december 01 - csütörtök
Szigetszentmiklóson rendezték a 23. Hungarian Tatami Karate Kupát, ahol 13 ország,(Belorusszia, Bosznia és Hercegovina, Csehország, Grúzia, Görögország, Horvátország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Magyarország) versenyzői léptek tatamira.

Az idei év egyik legerősebb és legszínvonalasabb versenyén 760 versenyző nevezett 41 magyar és 35 külföldi klubból. Szinte minden kategóriában a világ élmezőnyéhez tartózó országok válogatott versenyzőivel kellett felvennie a küzdelmeket a zalaegerszegi Toriki KHKE versenyzőinek. Takács Ferenc,az egyesület vezetőjének beszámolója szerint a dobogós helyezésekért nagyon meg kellett küzdeni versenyzőinek. Fiataljaik szépen hozták a tőlük elvárható eredményeket, sajnos néhányuknak a rendkívül szép teljesítmény ellenére sem sikerült bejutni a legjobb négy közé.

-A küzdelmek során előjöttek az egyéni hiányosságok, ezért ki kell értékelnünk a történteket és ennek megfelelően kell alakítani a felkészülésünket a jövőben – tájékoztatott Takács Ferenc.

A versenyről Takács Virág Vivien két éremmel térhetett haza. Az U21 –es korcsoport 68kg-os versenyében aranyérmet szerzett, míg a juniorok +59kg-os versenyében harmadik lett. Bronzérmet szerzett még a viadalon Vida Réka a kadet +54kg-os korcsoportban és Gerencsér Máté a 6-7 évesek között a +24kg-os korcsoportban.

Jóna István

Tartalom megosztása: