keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kedvezmények az Egerszeg-kártyával

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kedvezmények az Egerszeg-kártyával

2005 április 20 - szerda
Hamarosan kezdődik a nyári szezon, kinyit a strand, a termálfürdő és az aquapark. Az előző évekhez hasonlóan a zalaegerszegi állandó lakosú személyek kedvezményes belépőt válthatnak többek között a fent említett fürdőkbe is, ha érvényes Egerszeg-kártyával rendelkeznek.

Lukács Gabriella, a Tourinform-iroda marketingreferense elmondta, hogy az érvényességre különösen fontos felhívni a figyelmet. Sokan vannak, akik megfeledkeznek arról, hogy a kártyák a kibocsátás napjától számított egy évig használhatók, utána újra érvényesíteni kell őket. A Tourinform-irodában a lejárt kártyákat 500 forint (nyugdíjasoknak 250 forint) ellenében lehet meghosszabbítani, ez vonatkozik azokra a kártyákra is, amelyek mondjuk 2003-ban lettek kiváltva, ám az egy év leteltével a tulajdonos nem élt a hosszabbítás lehetőségével, de most szeretné újra igénybe venni a kedvezményeket. A kártya érvényességét a hátoldalon, a jobb felső sarokban lehet ellenőrizni.

Az Egerszeg-kártya egyébként az eddigiekhez hasonlóan 50 százalékos belépési kedvezményt jelent a Zalaegerszegi Termálfürdőbe és Aqua Cityibe. Az Art-mozi filmjeit 25 százalékos kedvezménnyel lehet megtekinteni, a Hevesi Sándor Színházba, a Nyári Színházak alsóerdei előadásaira, a Gönczi ÁMK rendezvényeire, a zsinagóga hangversenyeire és kiállításaira, valamint a ZTE foci- és kosárcsapatának mérkőzéseire 20 százalék kedvezménnyel lehet bejutni. Színházbérletet, bábszínházjegyet és uszodai belépőt pedig tíz százalékkal olcsóbban vehetnek, akik kártyával rendelkeznek.

Lukács Gabriella elmondta, hogy természetesen nemcsak hosszabbítani lehet, hanem folyamatosan várják az új kártyákat igénylőket is. A kártyát tizennégy éves kor felett lehet kiváltani személyi igazolvánnyal 1.500 forintért, öregségi nyugdíjasoknak 750 forintért, fogyatékosoknak és megváltozott munkaképességű személyeknek pedig ingyenes az Egerszeg-kártya igénylése. A kártya szombatonként továbbra is ingyenes parkolásra jogosítja a zalaegerszegieket. További információért a zalaegerszegi Tourinform-irodához fordulhatnak hétköznap 9 és 17 óra között a 316-160-as telefonszámon.

Tartalom megosztása: