keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Keresztféléves képzés- még lehet változtatni a sorrenden (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Keresztféléves képzés- még lehet változtatni a sorrenden (Videó)

2012 január 07 - szombat
Még 3 napig módosíthatnak a keresztféléves képzésekre jelentkezők a megjelölt intézmények sorrendjén, személyes adataikon, valamint lehetőségük van pótolni hiányzó okmányaikat is. Zalaegerszegen a Nyugat-magyarországi Egyetem hirdetett keresztféléves képzést.

A Nyugat-magyarországi Egyetem keresztféléves mechatronikai mérnöki képzését először a tavalyi évben indították el. Akkor 30 hallgató kezdhette el tanulmányait. Idén 26-an jeleneztek a képzésre. Az egyetem a hallgatók létszámát a városban működő 4 legnagyobb elektronikai vállalat igényeihez igazítja. Céljuk, hogy olyan szakemberek kerüljenek ki az intézményből, akik végzettségüknek megfelelően tudják majd hasznosítani diplomájukat. A keresztféléves képzés minden esetben önköltséges, így zömében olyan felnőttek jelentkeznek rá, akik már rendelkeznek szakmai tapasztalatokkal és munkájuk során előrelépést jelenthet a diploma megszerzése. Balaicz Zoltán alpolgármester elmondta a mechatronikai képzés egyik nagy előnye, hogy gyakorlatorientált.

Hogy hányan kezdhetik meg tanulmányaikat a Nyugat-magyarországi Egyetem keresztféléves mechatronikai mérnöki képzésén az a megjelölt intézmények sorrendjén is múlik. A továbbtanulók január 10-ig elektronikus és postai úton módosíthatnak az intézmények sorrendjén és személyes adataikon, valamint pótolhatják hiányzó dokumentumaikat is. A felvételi eljárás ponthatárainak megállapítására és azok kihirdetésére január 24-én kerül sor.

DZsu/TS

Tartalom megosztása: