keresés a weboldalon

Kertvárosi vigasságok (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kertvárosi vigasságok (Videó)

2016 szeptember 12 - hétfő
Jubileumi, 10. évéhez érkezett a Kertvárosi vigasságok programsorozat. Az Apáczai Csere János Művelődési Központ egész napos rendezvénnyel várta a lakosságot szombaton. A koncertek és színpadi műsorok mellett tartalmas időtöltést kínáltak minden korosztálynak.

Utcai kosárlabda bajnokság nyitotta a programot, ami egyben az európai sporthét egyik regisztrált eseménye is volt. Ezt követően zalaegerszegi kötődésű vendégek színesítették előadásaikkal a rendezvényt.

Dala Hajnalka közművelődési csoportvezető hozzátette még: a Kertvárosi vigasságon kiemelt szerep jutott a jótékonyságnak. Itt 14 csapat ízletes ételeit kóstolhatták meg a résztvevők. A városrész idén a Légzőszervi Beteg Gyermekekért Alapítvány javára gyűjtött. A kezdeményezés legfőbb céljáról Orosz Ferencné önkormányzati képviselő tájékoztatott.

Erről délután Kaczor Feri gondoskodott. Előadása sok érdeklődőt vonzott a művelődési központ udvarára. Eközben a gyerekek gokartozhattak, kézműves foglalkozáson vettek részt és kipróbálták a légvárat is. Németh Barnabásnak a lézerharc volt a kedvence, bár akadtak nehézségei.

Sokan rajzversenyre is neveztek. Csiszár Aliz egy képzeletbeli mesefigurával győzte meg a zsűrit tehetségéről.Csiszár Ildikó elárulta: évek óta járnak erre a rendezvényre és mindig nagyon jól érzik magukat.

Az esti műsorok is közönségcsalogatónak bizonyultak. A színpadi programok után báli hangulatban folytatódott az immár 10 éves Kertvárosi vigasság.

Gy.A/I.G.

Tartalom megosztása: