keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Két gól, három pont

Zalaegerszeg címer
Hírek

Két gól, három pont

2005 április 27 - szerda
ZTE – Nyíregyháza   2-0  (1-0)Zalaegerszeg, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Vad II István. Asszisztensek: Gaál Bence, Nyekita Dezső.Góllövő: Balog Cs. (40.), Andorka (72.). Sárga lap: Szatke (24.), Kaj (68.), Koplárovics (79.), Márton (90+2.).ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebôk V., Kozmér, Gaál M. –  Kaj (Németh P.(90+1.) , Ljubojevics(Andorka 33.), Balog Cs., Selei (Torma 66.) – Sebôk J., Koplárovics. Vezetőedző: Gellei Imre.Nyíregyháza:  Németh V. – Tímár, Szatke, Ambrusz, Vasas – Némedi, Minczér (Márton 65.), Laskai (Schranz 46.), Sipos N. – Celso (Kenesei 46.), Nikolic.Szakmai tanácsadó: Détári Lajos.

Gyönyörű idő, két gól, három pont. Erősen közepes színvonal és iram, néhány futballra emlékeztető  megmozdulás, egy nem igazán acélos ellenfél. Ennyi kell a boldogsághoz?
Csak ne közvetítene a tv Angliából, Spanyolországból, vagy a napfényes Itáliából meccseket.
De ne legyünk telhetetlenek, az Armada odahívta és megünnepelte a fiúkat. Ez azért jelent valamit…
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – A találkozón mindkét csapat a győzelemért hajtott. A Nyíregyháza szívós és kellemetlen ellenfél volt. Izzadtságszagú találkozón nyertünk.
Détári Lajos, a Nyíregyháza szakmai tanácsadója: – Gratulálok a Zalaegerszegnek.
Torma Gábor, a ZTE most debütáló játékosa: – Nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam a ZTE-ben. Akár gólt is szerezhettem volna, de a Sebők Jóskától visszakapott labdát rosszul találtam el.
Józsi György, a ZTE játékosa, aki sárga lapjai miatt nem játszhatott: – Az első félidőben nehezen boldogultunk a gyakran 7-8 fővel védekező Nyíregyházával. Szerencsére egy szabadrúgás-kombináció után megszereztük a vezetést. A mérkőzés döntő momentuma volt, hogy Nikolic 1-0-ás állásnál kihagyott egy százszázalékos helyzetet. A hajrában akár több gólt is rúghattunk volna.
Tóth Géza, a ZTE Rt. igazgatótanácsának elnöke: Erősen közepes színvonalú mérkőzést játszott a két csapat. A lényeg, hogy megszereztük a három pontot.

Tartalom megosztása: