keresés a weboldalon

Két győzelemmel kezdte a szezont a ZTE RK

Zalaegerszeg címer
Hírek

Két győzelemmel kezdte a szezont a ZTE RK

2018 október 10 - szerda
Elkezdődött a bajnoki pontvadászat a röplabda NB II-ben is. A ZTE Röplabda Klub férfi együttese két mérkőzést már lejátszott és mindkétszer győztesen hagyta el a parkettet.

Régen látott, magabiztos játékkal rukkoltak elő a fiúk az első fordulóban szombathelyen a SZOESE vendégeként.  Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadták a kezdeményezést a vendégek és az utasításokat betartva higgadtan, pontos játékkal szerezték sorban a pontokat. Már a nyitások fogadásával is gondja akadt a hazai csapatnak, míg a zalaiak az összes támadásukat ponttal tudták befejezni. A különbség fokozatosan nőtt a csapatok között és a második és harmadik szettben sem tudtak komoly ellenállást tanúsítani a vasiak. Domokos Lajos vezetőedző nyugodtan hozzányúlhatott olyan játékosokhoz is, akik most mutatkoztak be felnőtt bajnoki mérkőzésen. A vége 3-0-ás ZTE győzelem.

A második fordulóban hazai pályán is bemutatkoztak az egerszegi röplabdások. Az ellenfél a Dunaújvárosi Röplabda Akadémia csapata volt. A ZTE RK egy percig nem hagyott kétséget afelől, hogy ki nyerheti ezt a mérkőzést. Technikailag jól képzett csapat benyomását keltette a Dunaújváros, de fizikálisan magasan az ellenfele fölé nőtt a ZTE. A második játszmában magának tette kissé izgalmassá az eredményt a hazai csapat, miután belement pár könnyelmű megoldásba. Összességében biztos, 3-0-s hazai győzelem született. Szombaton, a harmadik fordulóban az egerszegiek Székesfehérvárra látogatnak.

 

-P-

Tartalom megosztása: