keresés a weboldalon

Két ITF tornával indul a tenisz szezon

Zalaegerszeg címer
Hírek

Két ITF tornával indul a tenisz szezon

2018 május 04 - péntek
Egymás után következő hétvégén is rangos teniszversenyt követhetnek a zalaegerszegiek, ha kilátogatnak a ZTE Tenisz Klub pályáira a Városi Sportcentrumba. 

A szezonkezdetre némi fejlesztéssel kultúráltabb környezetett alakítottak ki a klub pályáin. Az átalakításoknak köszönhetően tíz pályán automatizált modern locsoló berendezést építettek ki, valamint tíz pálya kapott versenyminőségű, új salakréteget. Az ATP pontokat adó ITF Future tornák első köre május 7-én kezdődik, viszont a selejtezőket szombaton és vasárnap rendezik. A 18 biztos főtáblás versenyzőn kívül közel 100-an küzdenek a főtáblára jutásért. A magyar élversenyzők közül Valkusz Máté Davis Kupa-kerettag játékos részvétele biztos.  A második torna május 14-én, hétfőn kezdődik, a selejtezők hasonlóan az előzőhöz hétvégén zajlanak.

 A ZTE TK várhatóan a még az idén, kormányzati támogatásból három kemény pályát létesít majd, aminek a végleges borítása a jövő évre tolódik át. A klub tervei között szerepel továbbá a kerítések cseréje és a klubház átalakítása is.

fotó: photopin.com

-P-

Tartalom megosztása: