keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Két negyed elég volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Két negyed elég volt

2008 november 13 - csütörtök
Savaria BC Szombathely – Zala Volán ZTE 55-85 (18-19, 18-18, 10-27, 9-21) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Szombathely, 100 néző. Jv.: Maár, Domonkos. Zala Volán ZTE: Rasheed (4), Szalay (8), Varga Zs. (32/3), Takács (9), Horváth Zs. (13). Csere: Szélesy (1), Ambrus (10/6), Gavriloska (8), Pungor, Bencze. Vezetőedző: Bencze Tamás.

Az első öt percben jó ritmusban támadott a Zala Volán ZTE és gyorsan 10 pontos előnyre tett szert. A vezetés azonban túlságosan is megnyugtatta a vendégeket, lazábbá vált a védőjáték és a két légióssal játszó hazaiak könyörtelenül kihasználták lehetőségeiket.

Az első két negyedben egyenrangú ellenfelek voltak. A nagy szünetet követően azonban 19:0-s sorozatot produkáltak az egerszegi lányok, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés sorsa. A folytatásban Bencze Tamás vezetőedző minden játékosának játéklehetőséget adott, akik éltek is ezzel.

Értékelés: Bencze Tamás, a Zala Volán ZTE vezetőedzője: – Az első két negyedben mutatott teljesítménnyel elégedetlen vagyok, a mérkőzés második felében tudásának megfelelően játszott a csapat. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: