keresés a weboldalon

Kettős győzelemmel jutott az első osztályba a Göcsej SK női futsal csapata

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kettős győzelemmel jutott az első osztályba a Göcsej SK női futsal csapata

2016 június 17 - péntek
Az első mérkőzésen 8-2-re nyert a Göcsej SK női futsal csapata a salgótarjáni Skorpió Se elleni osztályozó mérkőzésen. A visszavágót a Nógrád megyei csapatnál rendezték. A hazaiak kezdték jobban a találkozót és próbáltak faragni a tetemes hátrányukból.

A zalaiak a kontrákra rendezkedtek be és rendre helyzetbe kerültek. A hazaiak nem tudtak túljárni a zalai védők eszén, ellenben a félidő hajrájában ez a Göcsejnek sikerült. Marsai remek csellel hozta magát helyzetbe és remekül lőtt Terdik kapus mellett a hálóba. A szünet után kitámadott a hazai csapat és az agresszív védekezésük megzavarta a Göcsej játékát. A salgótarjáni támadások továbbra is pontatlanok maradtak, míg a zalaiak is egyre bátrabban kontráztak. Orbán Szandra kétszer is betalált így végleg eldőlt a mérkőzés sorsa. A hazainak még sikerült a szépítő gól megszerzése, de ez már nem befolyásolta a végeredményt. A Göcsej SK kettős győzelemmel 11-3-as összesítéssel megérdemelten jutott az NB I-be.

A hölgyek, a férfiakhoz hasonlóan két éven belül az első osztályba jutottak. A zalaegerszegi klub immár elmondhatja magáról, hogy a Győrhöz hasonlóan a férfi és a női vonalon is első osztályú együttesel rendelkezik

-i-

Tartalom megosztása: