keresés a weboldalon

Kettős röplabda győzelem Székesfehérváron

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kettős röplabda győzelem Székesfehérváron

2016 április 25 - hétfő
Tornagyőzelmével továbbra is versenyben a dobogóért a ZTE RK.

Az NB II-es röplabda bajnokság utolsó előtti körét Székesfehérváron megrendezték, ahol a hazaiak mellett a ZTE RK és A Somogyjád szerepelt. Az első találkozón a Somogyjád ellen egy közepes színvonalú mérkőzésen a bajnokság végeredménye szempontjából fontos mérkőzést nyert a ZTE RK.

ZTE RK – Somogyjádi RSZSE 3 : 1 ( -24, 19, -21, -14 )
Vezette: Harsági Lóránt, Tillmann Gyula
ZTE RK: Horváth R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Bognár Á., Dibusz M.,

A második találkozón :Somogyjád RSZSE – Felsőváros Di Angelo 3 : 0

A tornarendszerű fehérvári forduló záró mérkőzésén a zalaiak a házigazdákkal mérkőztek. Kiélezett, fordulatokban és izgalmakban bővelkedő mérkőzésen a – döntő játszmában mind a két csapatnak is többször volt mérkőzéslabdája – ZTE RK szerencsésen nyert a Székesfehérvár ellen, így a hétvégén idegenben a megszerezhető hat pontból ötöt bezsebelt a csapat és minden esélye mag van arra, hogy a dobogón végezzen a bajnokság végén.

ZTE RK – Felsőváros Di Angelo 3 : 2 ( 22, -23, -18, 21, -17 )
Vezette: Harsági Lóránt, Tillmann Gyula
ZTE RK: Horváth R., Németh B., Bognár Á., Koós K., Dibusz M., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Markó G., Gyenes Z.,

A következő, egyben a bajnokság záró fordulójában május 21-én Somogyjádra utazik a ZTE RK, ahol a házigazdák mellett, a dobogóért szintén versenyben lévő Szombathely lesz az ellenfél. A zalaiak célja teljesíteni az idei szezonra tervezett dobogó elérése lesz.

Jóna István

Tartalom megosztása: