keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kezdődik a jegyes szezon is

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kezdődik a jegyes szezon is

2016 szeptember 09 - péntek
Három korosztályban kezdi meg a küzdelmeket a Zalai Titánok jégkorongcsapata. Először az U16-os korosztály játszik, méghozzá selejtezőt az A csoportos szereplésért. Ellenfelek a DVTK. A Pesterzsébet, a KMH, a Csíkszereda, a Ferencváros és az Újpest lesznek. Csata Csaba vezetőedző nem számít könnyű mérkőzésre, de érez elég erőt a fiaiban, hogy sikerrel vegyék a selejtezőt és a legjobbak között szerepelhessenek.

Az első mérkőzést szeptember 11-én 13 órától játsszák a DVTK ellen. A másik korosztály az U14-es, akik szintén harcban szeretnének lenni az A csoportos szereplésért. Ennek eléréséért a Ferencváros, a Debrecen, a Felcsík, a Csíkszereda és a Vasas csapatain keresztül vezet az útjuk Somorácz György tanítványainak. Az U14-es csapat az FTC ellen kezd szeptember 17-én hazai jégen.

Végül a legjobban várt U20-as junior csapat is megkezdi a küzdelmeit Csata Csaba és Szabó István Pál irányításával. Céljuk a tanulás és a tisztes helytállás. A nagyon erős bajnokságban a Vasas, a MAC, a Miskolc, az Ocskay Jégkorong Akadémia, a KMH és a Debrecen lesz az ellenfelük a Titánoknak. Az első mérkőzésüket hazai páylán vívják szeptember 14-én szerdán a Vasas ellen.

-i-

Tartalom megosztása: