keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kicsit megfáztunk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kicsit megfáztunk

2009 február 14 - szombat
ZTE – Újpest 2-3 (0-1) Liga Kupa labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 300 néző. Játékvezető: Szabó Zs. Asszisztensek: Kispál R., Tóth V. Gólszerzők: Balázs (59.), Waltner (11-esből, 90.), ill. Kabát (10., 67.), Foxi (89.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Szamosi (Varga, 75.) – Alomerovics (Petneházi, 60.), Máté, Lukács (Sluka, 46.), Hajdú (Balázs, 46.) – Pavicsevics, Waltner. Vezetőedző: Csank János.

Újpest: Balajcza – Dudics, Dvorschák, Mijadonoski, Pollák – Bori (Wilson, 83.), Jucemar, Bozic, Tisza (Foxi, 57.) – Kabát, Rajczi. Vezetőedző: Szentes Lázár.

Az Újpestnek nyernie kellett a továbbjutáshoz, a ZTE számára pedig nem volt igazán tétje a meglehetősen mostoha,hideg időben lezajlott mérkőzésnek. A vendégek ennek megfelelően kezdték a találkozót, és Kabát góljával hamar megszerezték a vezetést. Bár a zalaiak a második félidő elején egyenlíteni tudtak, a fővárosi csapat hamar visszavette az előnyt, és nem is engedte már ki a kezéből a lefújásig. Az Újpest együttese a 3-2-es sikerrel nemcsak továbbjutott, de több rúgott góljának köszönhetően a csoport élén is végzett.

Vélemények

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Úgy érzem, jó főpróba volt ez a mérkőzés. Bár nem sikerült nyernünk, azonban sok tapasztalatot szereztünk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE védője: – Kihagytuk helyzeteinket, az Újpest sokkal jobban koncentrált a kapu előtt.

Tartalom megosztása: