keresés a weboldalon

Kiemelkedő teljesítmények (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kiemelkedő teljesítmények (Videó)

2020 február 20 - csütörtök
Köszöntötték az elmúlt év legjobb zalaegerszegi sportolóit a Polgármesteri Hivatalban. Az ünnepségen egyéni női és férfi, valamint csapat kategóriában adtak át elismeréseket.

A hölgyeknél ezúttal a tekéző Airizer Emesére esett a döntéshozók választása. Ő klubjával szinte mindent megnyert 2019-ben, egyéniben országos bajnoki harmadik, összetettben pedig második helyet ért el.

Airizer Emese – csapatkapitány, ZTE-ZÁÉV TK:

Az együtteseknél ismét – immáron ötödször – a ZTE-ZÁÉV női tekecsapata lett a befutó. Jelenleg két sorozatnak, a Szuperligának és a Magyar Kupának is ők a címvédői.

Borsos József – elnök, ZTE-ZÁÉV TK:

A férfiaknál Szűcs Valdó győzött. A gátfutó – mint mondta – tavalyi eredményeivel alapozta meg azt, hogy továbbra is van esélye kijutni az olimpiára.

Szűcs Valdó – atléta, Zalaszám-ZAC:

Az önkormányzat évek óta serleggel és oklevéllel köszönti azokat a versenyzőket, akik teljesítményükkel hozzájárultak a város hírnevének öregbítéshez.

Makovecz Tamás – elnök, Humánigazgatási Bizottság:

Zalaegerszeg 1996 óta birtokolja a Nemzet Sportvárosa címet. A díjazottak remélik, hogy ebben az évben is méltóképpen képviselhetik majd a megyeszékhelyet az országos viadalokon.

K.Zs./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: