keresés a weboldalon

Kiemelt szerepben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kiemelt szerepben (Videó)

2016 július 26 - kedd
Kiemelt szereplője volt a hétvégén zárult 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek Zalaegerszeg. A megkülönböztetett figyelemnek köszönhetően több fontos együttműködést sikerült kialakítani. Ezekből a későbbiekben a település turisztikai és gazdasági szereplői egyaránt profitálhatnak. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester adott tájékoztatást.

A zalai megyeszékhely vezetése évek óta jó viszonyt ápol több erdélyi település önkormányzatával. A kapcsolatok elmélyítése mellett ezúttal lehetőség nyílt a város gazdasági fejlődését meghatározó tárgyalásokra. A jövő szempontjából a legértékesebb megállapodást Magyarország berlini nagykövetével sikerült tető alá hozni.

Zalaegerszeg az eseményen a Magyar Turisztikai Ügynökség díszvendégeként mutatkozhatott be. A standoknál például a város turistacsalogató rendezvényeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A Kárpát-medencei magyarság egyik legfontosabb eseményére közel százezren látogattak el. A visszajelzések alapján az önkormányzat vezetői abban bíznak, hogy a jövőben egyre többen keresik fel a város látványosságait.

K.Zs./Cs.M.

Tartalom megosztása: