keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kimaradtak a helyzetek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kimaradtak a helyzetek

2010 április 26 - hétfő
ZTE II. – Kaposvölgye 1-1 (0-1)
NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Fenyvesi. Gólszerzők: Kovács G. (63. p.), illetve Horváth Gy. (37. p.).

ZTE II: Pogacsics – Turcsik, Kovács G., Todorovics, Péter -Polareczki, Szalai, Barna, Petneházi – Balázs, Rajcomar. Vezetőedző: Bán István

A vendégek kontrára rendezkedtek be, aztán látva a hazaiak tehetetlenségét felbátorodtak és nyílttá tették a mérkőzést. A ZTE sorra alakította ki helyzeteit, de rendre kihagyta a lehetőségeket. Aztán első épkézláb vendégtámadás gólt ért.

Szünet után lendületesen kezdett a hazai csapat, de a legnagyobb helyzeteket is elhibázta. Végül egy pontrúgás után sikerült az egyenlítés. A hajrában mindkét oldalon adódott lehetőség, a helyzetek azonban kimaradtak. A ZTE papíron erős csapattal lépett pályára, de a visszajátszók közül csak Barna és Kovács G. nyújtott átlag felettit. A többiek mélyen tudásuk alatt teljesítettek.

Vélemények

Bán István, a ZTE II vezetőedzője: – A mai teljesítményünk alapján nem érdemeltünk győzelmet. Ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet kihagyni.

Barna Zsolt, a ZTE II játékosa: – Az első félidőben gyengén játszottunk, de így is voltak helyzeteink. Szünet után fölénybe kerültünk, de nagyon sok lehetőséget hagytunk ki.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: