keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kimaradtak a helyzetek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kimaradtak a helyzetek

2009 augusztus 31 - hétfő
ZTE II. – Kozármisleny 1-1 (1-0 ) NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 300 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Hadar (18.p.), illetve Laki (83. p.)

ZTE: Pogacsics – Turcsik (Péter 77. p.), Bozsoki, Kovács G., Kocsis – Polareczki (Petneházi 58. p.), Schultz, Barna (Dóczi 46. p.), Horváth A., Sági – Hadar. Vezetőedző : Kereki Zoltán.

Az első 15 perc ismerkedése után fölénybe került a hazai csapat és megérdemelten szerezett vezetést. A folytatásban is a zalaiak irányították a játékot, helyzeteik is bőven adódtak. A félidő utolsó percében Polareczki az üres kapuba sem talált be.

Szünet után a vendégek nagyobb sebességre kapcsoltak, de egy ideig még helyzeteket sem tudtak kialakítani, a hazaiaknak ekkor is több lehetősége akadt. A hajrában távoli lövéssel egyenlítettek a vendégek. A zetések helyzetkihasználása ezúttal gyatra volt, így értékes 2 pontot herdáltak el.

Vélemények

Kereki Zoltán, a ZTE II. vezetőedzője: – Nem érdemeltünk győzelmet. Ha egy amatőr profin játszik boldog vagyok, ha fordítva történik, szomorú. Nálunk ma az utóbbi történt.

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: – A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Sajnos a helyzetkihasználással hadilábon álltunk, győzelmet szalasztottunk el.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: