keresés a weboldalon

Kincstár Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kincstár Kupa (Videó)

2016 augusztus 01 - hétfő
Zalaegerszeg adott otthont a 24. Kincstár Kupának. A megmérettetésre több mint 600-an érkeztek. A Magyar Államkincstár minden évben ezzel a nagyrendezvénnyel kedveskedik dolgozóinak.

22 csapat, köztük a Nemzetgazdasági Minisztérium, az Államadósság Kezelő Központ és a Magyar Államkincstár dolgozói vettek részt a sporteseményen. A résztvevők 3 nap alatt 18 versenyszámban mérkőztek. A programon részt vett dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke is. 


Az ünnepélyes megnyitón Balaicz Zoltán úgy fogalmazott: Zalaegerszeg számára jó bemutatkozási lehetőséget jelent, hogy rendezője a kupának. A polgármester azt reméli, hogy a résztvevők később is örömmel látogatnak vissza a zalai megyeszékhelyre.


A verseny helyszíneit az Ifjúsági- és sportcentrum mellett a Kölcsey és a Zrínyi Gimnáziumban alakították ki a szervezők. A rendezvény jó alkalom a közösségépítésre is – mondta Szabóné Mileji Ágota, a Magyar Államkincstár Zala Megyei Igazgatóságának vezetője.


A klasszikus sportágak mellett Zalaegerszegen újdonságnak számított, hogy tekében is összemérhették ügyességüket a résztvevők.

DZsu/I.G.

Tartalom megosztása: