keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kínos vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kínos vereség

2006 április 15 - szombat
ZTE  –  Kaposvár   0-1  (0-0)Zalaegerszeg, 3500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Török. Asszisztensek: Tompos, Vámos.Góllövő: Zahorecz (80. 11-esből) Sárga lap:  Zahorecz (39.), Kocsárdi (53.), Csóka (80.)ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Vasas (Rácz, 46.) – Perics, Horváth A., (Nagy L., 54.), Lendvai, Józsi – Sebők J., Montvai (Bogunovics 69.).  Vezetőedző: Szentes Lázár. Kaposvár: Balajcza – Kriston, Petrók, Kozmér, Zahorecz – Andruskó, Kovácsevics (Pintér, 73.), Szakály P., (Tereánszki-Tóth, 85.), Zsolnai (Maróti, 78.) – Oláh, Alves. Vezetőedző: Prukner László.

Jobb helyeken a labdarúgás csapatjáték. A ZTE-re ezen az estén ez nem igazán volt jellemző. Főleg a második játékrészben elképzelés nélkül, szétesően játszott a hazai csapat. Csak találgatni tudtuk, hogy mit akart játszani, milyen taktikát kellett volna megvalósítania. A Kaposvár ezen estén jobban akart nyerni, ezért nyert is. Nekünk, hazai drukkereknek egy vigaszunk lehet, ennél már csak jobb jöhet. Remélhetően, nem fogunk ismét mellé…
Vélemények:
Szentes Lázár, ZTE vezetőedzője: – Csapatjátékunk miatt kínos vereséget szenvedtünk.
Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője:  – A ZTE volt a mérkőzés esélyese, mi 0-0-at szerettük volna elérni. Azonban egy kontránk célba ért, így elhoztuk a három pontot. Történelmi győzelmet arattunk, mert a ZTE ellen még soha, sehol nem tudtunk bajnoki mérkőzésen nyerni.
Vasas Zoltán, a ZTE játékosa: – Sérülés miatt kértem cserét a szünetben. Az első félidőben kihagytuk lehetőségeinket, a szünet után pedig görcsössé vált játékunk. Egy kontrát jól kihasznált ellenfelünk és elvitte a három pontot.
Nagy Lajos, a ZTE játékosa:  – Támadójátékunk eléggé döcögött, a vendégek pedig jól védekeztek. Ráadásul egy támadásukat jól fejezték be, ami nekünk nem sikerült. Sajnálom ezt a három pontot.

Tartalom megosztása: