keresés a weboldalon

Kinyitott a Kertmozi (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kinyitott a Kertmozi (Videó)

2017 július 24 - hétfő
Huszonöt év után egy napra újra megnyitotta kapuit a Kertmozi. A filmvetítés előtt Forgács Gábor színművész szórakoztatta a közönséget, akinek szakmai sikereibe is betekintettek a nézők.

Balaicz Zoltánné először életútjáról faggatta a színészt, majd Humorforgácsok címmel szerzett vidám perceket a jelenlévőknek a fellépő.

Forgács Gábor 1972-ben a Ki mit tudban? lett népszerű, majd a békéscsabai Jókai Színház, később a Vidám Színpad társulatának tagja lett. Hazai György szinkronrendező fedezte fel egyéni orgánumát. Azóta többszáz filmnek kölcsönözte hangját. A szinkronizálás mellett a narráció mesterévé vált a színművész.

Ezt a különleges szakmát a közönség is kipróbáhatta. Egy rögtönzött hangstúdió segítségével a MammaMia című filmből szinkronizáltak rövid részleteket. Kovács Mónika is a jelentkezők között volt.

Az estet Bud Spencer és Terence Hill Kincs, ami nincs című filmjének vetítésével zárták. A rendezvényt megtisztelte maga Paquito is. A programmal a régi idők hangulatát szerették volna felidézni – mondta Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő, ötletgazda.

A szervezők a jegybevételt jótékony célra fordították. A befolyt összegből a Törött Szárnyú Pillangók Alapítványt támogatták.

M.E./E.K.

Tartalom megosztása: