keresés a weboldalon

Kiránduláson a 6.a osztály

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kiránduláson a 6.a osztály

2013 február 20 - szerda
Szeptember 27-én kirándult az osztályunk. Vass Bence, az osztálytársunk hívott meg magukhoz bennünket.

Reggel az első óra meg volt tartva, aztán a második órában indultunk a buszmegállóba. Nem volt hosszú az út Hottóig. Mindenkinek ismerős volt a hely, hiszen már negyedikben is jártunk itt. Amikor mentünk a faluba azt vettük észre, hogy a helységtábla át van húzva, tehát a házuk a falun kívül van. A házigazdák mesélték, hogy még a pizzafutár sem találta meg őket.

Ahogy közeledtünk, egyre több állatot láttunk meg. Először az út szélén legelésző lovakat, aztán a kecskéket. Egy nagy kutyus és sok kiscica fogadott minket. Valamint szép házikó, ahol az udvar tele van növényekkel és állatokkal.

Lepakoltuk a táskákat és játszani kezdtünk. A fiúk biliárdoztak, labdáztak, a lányokat inkább az állatok érdekelték. Meg is kértük Bencét, hogy vezessen körbe bennünket. Mutatott tyúkokat, kacsákat és megismerkedhettünk a Pörkölt nevű nyúllal is. Ami igazán különös, hogy egy kígyó is lakik náluk.

Amikor már mindenki elfáradt és finom illatok jöttek a bográcsból az asztal köré gyűltünk, és jóízűen falatoztunk. Ezután folytathattuk a nézelődést és a játékot.

Négy órakor megérkeztek a szülők és mi útközben hazafelé elmeséltük nekik, hogy mi történt velünk aznap. Nekem nagyon tetszett, hogy a városi zajok után elmehettünk egy ilyen szép helyre, friss levegőn bolondozhattunk és nagyon kedves emberek fogadtak minket.

Csiszár Virág 6.a osztály

Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: