keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Kollégiumi „Ki Mit Tud?”

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kollégiumi „Ki Mit Tud?”

2005 február 23 - szerda
Közel ötven diák jelentkezett az első kollégiumi „Ki Mit Tud?” – ra. Az intézmények integrációja óta ez volt az első alkalom, hogy közös programot szerveztek a kollégiumok. A jelentkezők ének, hangszeres zene, vers, próza, tánc és képzőművészet kategóriákben mutathatták be, mit tudnak.

Újváriné Kovács Magdolna, a kollégiumok igazgatója szerint a rendezvény amellett, hogy lehetőséget biztosít a diákoknak a bemutatkozásra, a kollégiumok tanulói és nevelői közti viszonyt is szorosabbá fűzi.

– Rengeteg tehetséges vidéki diák van a kollégiumokban, ám az ő lehetőségeik sokkal korlátozottabb, mint a helyieké. Ezért szervezte a Kafka Margit Tagkollégium nevelőtestülete ezt a tehetségkutató versenyt. Remélem, hagyomány születik és ezután évről évre újabb esélyt kapnak a fiatalok. – tette hozzá az igazgató.

Voltak, akik már évek óta részt vesznek különböző megmérettetéseken, a tapasztalat a produkciókon is megmutatkozott, ám nagy vesztesnek senki nem érezhette magát, hiszen a közönség minden fellépőt tapssal értékelt.

Tartalom megosztása: