keresés a weboldalon

Kollégiumi sport- és egészségnap

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kollégiumi sport- és egészségnap

2010 június 02 - szerda
Még a nyár és a bikini szezon beköszönte előtt hasznos intelmekkel szolgáltak és a mozgáshoz kedvcsináló versenyeket rendeztek a Teleki kollégiumban lakó leányoknak. A fittség, és a szép alak két fő meghatározóján, a táplálkozáson és a mozgáson volt a hangsúly a két napos program során. Akit kicsit is érdekelt a téma talált hasznos tippeket.

Játékos sportvetélkedő, tanár-diák meccs, a kis költségvetésű és szélmentes időben bárhol játszható tollaslabda, a szellemi koncentrációt is igénylő tájékozódási futás, kellemes séta a még utolsó virágait csodálatra kitáró Azáleás-völgybe, vagy az épületben maradva zenés tánc volt a mozgás kínálat.

Az étkezés terén csíra bemutató a biokertész farmjáról, saláták és gyümölcstálak készítése kínált gasztronómiai elfoglaltságot. A mindkét területen jártás Kocsis Ildikó pedig tudatformáló előadást tartott a lányoknak.

A szervezők nem feledkeztek el az egészség lelki oldaláról sem. Ennek jegyében relaxáló zene hallgatása közben mandala készítéssel, mint a belső harmóniát segítő eszközzel is foglalkoztak.

(Zala-Lap, bánfi kati)

Tartalom megosztása: