keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Könnyű múlt után sikeres jövő

Zalaegerszeg címer
Hírek

Könnyű múlt után sikeres jövő

2004 szeptember 03 - péntek
A Technika Kft. 90 után az MHSZ megszűnésével egyidőben alakult és átvette az akkor még nagyszámú sorkötelesek képzését és oktatását is, a fiatal katonajelölteket egészen az elmúlt évig. „Mi lesz veletek ezután?” – mondták az értünk „aggódók”. Írásunk címének azért javasoltam a fentieket, mert sokszor azt verték a fejünkhöz, hogy szervezni nekünk tanulókat nem kell, hiszen a hallgatókat tálcán kapjuk.

Az idei évet kétkedő kollégáink szorongva kezdték, mert ők is hittek… Szerencsére nem ez történt, az idei évet szinte csúcsra járatva teljesítjük. Oktatóink reggeltől késő estig tanítják hallgatóinkat, hogy az igényeknek és megnövekedett feladatoknak, tanulói elvárásoknak meg tudjanak felelni. Sikerült pályázatokkal és saját ráfordítással egy korszerű számítógépes, kivetítős elméleti oktatást megvalósítani, úgy szoktam fogalmazni, hogy megszűnt a régi krétaporos világ.
Időszerű volt ez a változás, hisz a nyakunkon a számítógépes elméleti vizsga. Ennek érdekében már felszereltük az érintőképernyős monitorokkal ellátott tantermeket, melyek kompatibilisek a vizsgabizottság gépeivel. Csak adalékként említeném meg, hogy kb. nyolcmillió forintot fordítottunk erre, ami csak a kezdet, ugyanis a megnövekedett létszám miatt további bővítésekre lesz szükségünk. Bebizonyították kollégáink, hogy egy sikeres csapat akkor is a felszínen marad, ha „nem kapja tálcán a tanulókat.” A zalaegerszegi kirendeltségünk ma már a legeredményesebb a kft.-ben. Minek köszönhetjük ezt? Egyrészt az ISO-minősítésünknek, másrészt az akkreditációnknak, harmadszor pedig azoknak a kollégáknak és vezetőinknek, akik hittek a sikerben, bizonyítva a kétkedőknek azt, hogy tévednek.
Adalék a fentiekhez: 1998-ban 360 fő személygépkocsi-vezetőt képeztünk, ez idén kb. 1300 fő felett lesz. Ezt a sikert azért tudtuk elérni, mert hallgatóink elviszik jó hírünket. Tudják, hogy velünk célba érnek. Mi pedig hallgatunk a véleményükre, számítunk a kritikai észrevételekre, és lehetőség szerint mindent megteszünk értük, vagyis SZOLGÁLTATUNK!

Szeretettel és szakértelemmel várjuk jelentkező ügyfeleinket!
Címünk: Zalaegerszeg, Berzsenyi út 26/F. Tel.: 92/313-681, 313-683

Tartalom megosztása: