keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Korai búcsú

Zalaegerszeg címer
Hírek

Korai búcsú

2008 szeptember 04 - csütörtök
Veszprém – ZTE FC 2-1 (0-1) Veszprém, 250 néző. Jv.: Kovács. Labdarúgó Magyar Kupa, a 32 közé jutásért. ZTE: Pogacsics-Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Szamosi-Zsömlye (Davidov 75. p.), Máté, Sluka, Kottán K. (Pavicsevics 46. p.)-Balázs (Tóth Z. 69.p.), Pekics. Vezetőedző: Supka Attila. Gólszerzők: Marosvölgyi (2), illetve Pekics. Kiállítva: Davidov (88. p.)

Az NB I-es vendégek rengeteg helyzetet hagytak ki, a harmadik vonalban játszó veszprémiek maximálisan kihasználták helyzeteiket, s teljesen megérdemelten jutottak tovább. A ZTE az elmúlt évekhez hasonlóan idén is idő előtt esett ki a Magyar Kupából.

Kocsárdi Gergely: – Nagyon szégyelljük magunkat, hogy kikaptunk. Az első félidőben még minden a tervek szerint alakult, de helyzetkihasználásunk már ekkor is gyenge volt. Szünet után a hazai kétszer jöttek el kapunkig ebből két gólt lőttek, és továbbjutottak.

Balázs Zsolt: – Gyenge támadójátékunk miatt búcsúztunk a Magyar Kupától. Megérdemelten jutott tovább az NB III-as Veszprém. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: