keresés a weboldalon

Kosarasok vendégségben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kosarasok vendégségben

2015 december 14 - hétfő
„Zalakerámia ZTE KK az iskolákban” – ezzel a szlogennel indított programsorozatot városunk férfi kosárlabda klubja. Ennek keretében december 7-én, hétfőn délelőtt a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskolában tartottak edzést, amelybe végül a gyerekek közül is sokakat bevontak.

A lelátót zsúfolásig megtöltő érdeklődőknek Mátai Ferenc igazgató úr mutatta be a csapatot, amely teljes létszámmal jelent meg.

Kiemelte, hogy a csapatnak négy tagja is a Landorhegyi iskolába járt: a két edző, Bencze Tamás és Kámán Tamás, a játékosok közül pedig Gáspár Dávid és Gáll Dominik.

A gyerekek nagy tapssal köszöntötték a csapatot, akik meg is hálálták a megelőlegezett bizalmat: a lefutások, létszámfölényes játékok végén hatalmas zsákolásokkal rengették meg a palánkokat. 

Talán ennél is nagyobb élményt jelentett a találkozó azoknak a gyerekeknek, akik közös csapatban játszhattak dobóversenyt az NB-I-ben szereplő sportolókkal.

Hatvanan éreztek ehhez elég bátorságot, és valamennyien lehetőséget is kaptak.

 

Az edzés végén hatalmas autogramkérő tömeg vette körül a játékosokat, akik türelmesen írták nevüket a ZTE KK műsorfüzeteiben lévő fényképük alá.

Rákóczi Máté 7.a
Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

Tartalom megosztása: