keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Köszönet a tanároknak

Zalaegerszeg címer
Hírek

Köszönet a tanároknak

2006 november 24 - péntek
Az országos tanulmányi versenyekről az elmúlt tanéban is kiemelkedő eredményekkel tértek haza a zalaegerszegi diákok. A sikerekhez azonban felkészítőik is hozzájárultak, azok a pedagógusok, akik a háttérben szerényen meghúzódva biztosították a lehetőséget az ifjúságnak. Zalaegerszeg Oktatási és Ifjúsági Bizottsága 6 és fél millió forintból jutalmazta azokat a pedagógusokat, akik hozzásegítették a tanulókat a megmérettetések sikeréhez.

Tanulmányi versenyeken 58 fiatal, míg sportversenyeken 14 diák ért el kiemelkedő eredményt az országos versenyeken, képviselve ezzel iskolájukat és Zalaegerszeget. Az őket felkészítő 72 pedagógus a Városi Hangverseny és Kiállítóteremben vehette át jutalmát Dr. Gyimesi Endre polgármestertől.

Halmi László, a Zrínyi Gimnázium kémia tanára 30 éve oktatja a nebulókat. Közülük évről évre felkészíti a legjobbakat az országos megmérettetésre. Idén a legügyesebb 8. helyezést ért el, de mindannyian az élmezőny képzeletbeli dobogóján kaptak helyet. Halmi tanár úr így méltán kapta meg idén is az önkormányzat elismerését.

A pedagógusoknak a Zrínyi Miklós Gimnázium tanulói rövid műsorral kedveskedtek, s remélhetőleg azok a gyerekek is kifejezték hálájukat, akik a 72 jutalmazott tanár segítségével értek el jó eredményt az országos tanulmányi- és sportversenyeken. (Zala-Lap. Kft., T. T.)

Tartalom megosztása: