keresés a weboldalon

Köszönet (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Köszönet (Videó)

2016 szeptember 29 - csütörtök
Zalai olimpikonokat köszöntöttek a megyeházán. A képviselők Molnár Flóra úszónak, Tátrai Miklós sportlövőnek, Zborai Gyula asztaliteniszezőnek és Tunkel Nándor erőemelőnek gratuláltak az ötkarikás játékokon nyújtott kiemelkedő teljesítményükért.

Készítettek egy felvételt a sportolók tiszteletére. A videón látható Tunkel Nándor is, aki bronzérmet szerzett a 49 kilogrammos súlycsoportban a paralimpia első versenynapján.

A zalaiak fantasztikus helytállásról tettek tanúbizonyságot – méltatta az ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményüket az ünnepségen résztvevő Sifter Rózsa kormánymegbízott. Mint mondta, a megye a természeti kincsek mellett emberi értékekben is bővelkedik.

A sportolókat köszöntötte Vigh László is. Az országgyűlési képviselő szerint sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit jelent kijutni az olimpiára.

Balaicz Zoltán polgármester úgy véli, hogy a fiataloknak olyan példaképeket kell maguk elé állítaniuk, mint az ünnepségen jelen lévő kiválóságok. Ezért egy kéréssel fordult az olimpikonok felé.

A köszöntők után a vendéglátók további sikereket kívántak a sportolóknak. Ezt követően okleveleket nyújtottak át nekik, majd felszelték az ország tortáját és közösen koccintottak a kiemelkedő teljesítményre.

N.D./I.G.

Tartalom megosztása: