keresés a weboldalon

Kötetnyi múlt (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kötetnyi múlt (Videó)

2017 május 30 - kedd
25 éves a Zalaegerszegi Atlétikai Club. A jubileum alkalmából az egyesület „Aranyak, ezüstök, bronzok és más értékek” címmel új kiadványt jelentetett meg, melyet hétfőn mutattak be.

Az 1992-ben alakult atlétikai club évfordulójára készített könyvet Szakály István, a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója szerkesztette. Mint mondta, a 407 oldalas kiadvány az egyesület filozófiáját és nevelési elveit ismerteti, amellett, hogy az elmúlt negyedszázad statisztikáit, valamint sikereit is bemutatja.

A jubileum tovább folytatódik, melynek részeként a Városi Ifjúsági és Sportcentrum 2002-ben épült rekortán pályája 6-ról 8 sávosra bővül. A 125 milliós beruházás várhatóan szeptemberre fejeződik be. A részletekről Kámán Vilmos, a Zalaszám ZAC elnöke tájékoztatott.

A kötetbemutató eseményen résztvevő Balaicz Zoltán polgármester a Zalaegerszegi Atlétikai Club jelentőségéről szólt. Mint kiemelte, hálával tartoznak az egyesületnek, mert sportolóik a város jó hírnevét öregbítik. Ezért az önkormányzat 1994-től folyamatosan támogatja munkájukat.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: