keresés a weboldalon

Közel a segítség (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közel a segítség (Videó)

2016 november 17 - csütörtök
Közel a segítség címmel zajlott konferencia Zalaegerszegen csütörtök délelőtt. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. rendezvénye a 2014 és 2020 közötti operatív programok hatékony és eredményes megvalósítását célozza. Ennek érdekében valamennyi megyeszékhelyen tájékoztatják a lehetőségekről azokat, akik pályázni szeretnének, vagy folyamatban lévő pályázatuk van.

Ezen a héten a Nyugat-Dunántúli Régió három megyeszékhelyén rendez konferenciát a Széchenyi Programiroda. A Díszteremben tartott rendezvényen mintegy 100 érdeklődő: magányszemélyek, vállalkozók és civil szervezetek képviselői vettek részt – mondta Samodai Imre, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. regionális igazgatója.

A rendezvény résztvevőit Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte, aki bevezetőjében beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban Zalaegerszegen 1800 új munkahely létesült, s ezzel munkanélküliségi ráta 2,8 %-ra csökkent. Mint elhangzott: a város fejlődésében kiemelt szerep jut a Top Programnak.


A polgármester hozzátette: a Modern Városok Program előkészítése rendkívül jól áll, már a jövő év elején sor kerülhet az alapkőletételekre. A konferencián a további fejlesztési lehetőségekről, így a járműipari tesztpályáról is szó esett, melyről Vigh László, a zalaegerszegi járműipari tesztpálya megvalósításért felelős miniszteri biztos beszélt.

A Széchenyi Programiroda tanácsadói nem csak a konferencián segítik információkkal az érdeklődőket. a potenciális pályázóknak a zalai megyeszékhelyen lévő irodájukban is kínálnak konzultációs lehetőséget.

Sz.É./K.M.

Tartalom megosztása: