keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közepes játékkal is biztos győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közepes játékkal is biztos győzelem

2005 április 19 - kedd
ZTE  –  Nyíregyháza    82-58(13-10, 20-20, 21-12, 28-16)Zalaegerszeg, 400 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Váradi, Sabáli.ZTE:  Cseszlai (2), Hoffmann (7/3),  Kámán (17),  Fullowe (12/6),  Csaplár Nagy E. (20). Csere: Kováts, Keresztes (14), Wehner, Volf (6). Vezetőedző: Kis Attila.

Álmos kezdés után a nyírségiek tértek előbb magukhoz, s gyorsan öt ponttal elhúztak. Ekkor Kis Attila időt kért, ezt követően  az egerszegiek a negyed hajrájában fordítottak. A második negyedben valamelyest feljavult a ZTE játéka, de nem tudott elhúzni ellenfelétől. Sőt, a a játékrész végére visszaesett védekezésük és teljesen kiegyenlítetté vált a játék. A harmadik negyedben erősen közepes színvonalú játék folyt a pályán, csak Simon zsákolását követően csattant fel a taps. A befejező negyedben szép lassan elhúzott a ZTE, a befejezés előtt 5 perccel már 20 pontos volt a különbség. Ezt követően mindkét oldalon a cserék jutottak szóhoz, de így sem csökkent a különbség.
Az alapszakasz utolsó összecsapásán a ZTE erősen közepes teljesítménnyel is biztosan nyert, s a 10. helyről várja a rájátszást.

Tartalom megosztása: