keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közgyűlés: 62 napirendi pontban született döntés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közgyűlés: 62 napirendi pontban született döntés (Videó)

2011 június 27 - hétfő
Stabil félévet zár Zalaegerszeg önkormányzata. Nem nőtt a város adósságállománya, amellyel kevés település büszkélkedhet. Gyutai Csaba polgármester fogalmazott így, a csütörtöki közgyűlés egyik leglényegesebb napirendi pontja kapcsán. 62 témában hoztak döntést ezúttal a városatyák. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

Július 1-jétől új ügyvezetője lesz a Zalaegerszegi Televíziónak. Egyebek mellett erről is döntöttek zárt ülésen a városatyák. Lovass Tibort Tompa Gábor, a Kvártélyház igazgatója váltja a ZTV élén. A korábbi vezető főszerkesztőként igazgatja tovább a tévé ügyeit.

Elfogadta a közgyűlés a városi költségvetés félévi módosítását is. Örvendetes módon növekedett a költségvetés főösszege, fogalmazott Gyutai Csaba polgármester.

Balaicz Zoltán alpolgármester a város szakképzési ösztöndíja terén bekövetkezett pozitív változásról számolt be.

A polgármesteri hivatal életében is változás következik be. Ennek alapja az új szervezési és működési szabályzat. A részletekről dr. Kovács Gábor jegyző szólt.

A sajtótájékoztatón elhangzott még: a Deák tér 3-6. szám alatti épület rekonstrukciójával folytatódik a piac és környékének rehabilitációja. 604 millió forintos hitel felvételét engedélyezte mindehhez a közgyűlés.

F.M./B.P.

Tartalom megosztása: