keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közgyűlés után (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közgyűlés után (Videó)

2012 október 26 - péntek
37 napirendi pontot tárgyalt tegnap a közgyűlés, ezek közül négyet zárt ülésen. A városatyák többek között a parkolást, közoktatást és idegenforgalmat érintő ügyekben döntöttek.

A tegnapi közgyűlésen egyebek mellett tárgyaltak a középiskolai beiskolázásról figyelembe véve az új szabályokat. 
Balaicz Zoltán alpolgármester: 


A városatyák módosították a parkoló rendeletet, amely a Zrínyi Miklós utca keleti oldala a Csány László tér és a Tomori Pál út közötti szakaszon, valamint a Zrínyi Miklós úti kisposta előtti parkolót érinti. 
Doszpoth Attila alpolgármester: 


Határozat született a Gébárti fedett termálfürdő, a kemping és a pózvai geotermikus közműrendszer megvásárlására. A közgyűlés felkérte a polgármestert a megszerezni kívánt tárgyak vagyonértékelésére műszaki és környezetvédelmi kockázatok feltárására, döntés majd ezek ismeretében születik. A tervek szerint szálloda is épülhet Gébárton. Új vezetők kinevezésére is sor került a közgyűlésen. A Béke Ligeti Általános Iskola és Szakiskola vezetője Herold József, míg az Izsák Imre ÁMK igazgatója Herkliné Ebedli Gyöngyi lett. Zalaegerszeg Felsőfokú Közalapítvány kuratóriumának elnöke Nagy András a Zalavíz Zrt. igazgatója lett. 
 DZsu/T.S.

Tartalom megosztása: