keresés a weboldalon

Közmeghallgatás a város dolgairól (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közmeghallgatás a város dolgairól (Videó)

2014 december 04 - csütörtök
A zalaegerszegiek véleményére és észrevételeire voltak kíváncsiak a városi közgyűlés képviselői. A közmeghallgatáson a lakossági kérdésekre az érintett képviselők és szakemberek válaszoltak.

A polgármester először az írásban feltett kérdésekre adott választ. Ezt követően a zalaegerszegi polgárok személyesen is hangot adhattak észrevételeiknek. A közmegalgatáson Pethőhenye polgármestere arra kérte Zalaegerszeg közgyűlését, hogy engedje el a falu, bíróság által megítélt 6 milliós tartozását. Balaicz Zoltán válaszában egyeztetést és pozitív hozzáállást ígért. A legtöbb hozzászóló a város mindennapjairól, kisebb problémákról beszélt.

Legtöbben közvilágítással, járdafelújítással, játszóterek építésével kapcsolatban tették fel kérdéseiket. A felvetések között a Vizslapark átépítése is szerepelt. Bali Zoltán önkormányzati képviselő elmondta: a parkot úgy fogják megtervezni, hogy az megfelelő legyen a környék lakóinak és azoknak is, akik szabadidejüket akarják eltölteni ott.

Azokról a kérdésekről, amelyekre a közmeghallgatáson nem tudtak válaszolni, a témában érintett osztályok és önkormányzati képviselők közösen konzultálnak. A hivatalos válaszokat írásban juttatják el a kérdezőnek.

DZsu/I.G.

Tartalom megosztása: