keresés a weboldalon

Közmeghallgatás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közmeghallgatás (Videó)

2017 november 24 - péntek
Közmeghallgatást tartott pénteken a Díszteremben a zalaegerszegi közgyűlés. Az eseményen a város lakossága mondhatta el észrevételeit, melyekre a helyszínen választ is kaptak az önkormányzati képviselőktől.

Először Balaicz Zoltán polgármester megtartotta éves beszámolóját. A lakosság így közelebbről megismerhette a 2017-ben végzett TOP és Modern Városok Programból finanszírozott beruházásokat, a helyi gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos, valamint a kulturális-, és sportélet fellendítését célzó lépéseket. Ezt követően mondhatták el problémáikat a városlakók.

Többen a járdák, az utak és a zöldfelületek állapotát kifogásolták. Dobos Vilmosné szerint a fák gallyazására nagyobb figyelmet kellene fordítani. Tuboly Tímea pedig az Árpád utca felújítását és új parkolók létrehozását kezdeményezte.

A térség képviselője, Galbavy Zoltán pozitív választ adott. Mint mondta, a Mindszenty iskola környékén, a Zárda és a Mátyás király utcában mindenképpen növelni kívánják a meglévő parkolók számát. Emellett a településrészen élők bevonásával egy újabb lakossági fórumon szeretnék megvitatni a még fennálló gondokat.

V.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

 

Tartalom megosztása: