keresés a weboldalon

Közmeghallgatás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közmeghallgatás (Videó)

2016 november 28 - hétfő
Közmeghallgatást tartott Zalaegerszeg Közgyűlése, melyen a lakók elmondhatták észrevételeiket és feltehették kérdéseiket. Elsősorban fejlesztésekkel, közlekedéssel, közterület- és zöldfelületrendezéssel kapcsolatos felvetések érkeztek. Voltak, akik írásban, míg mások személyesen ismertették véleményüket.

Sikeres évet hagy maga mögött Zalaegerszeg – mondta Balaicz Zoltán a rendezvényen. A polgármester köszöntő beszédében kiemelte az elmúlt két év eredményeit. Többek között azt, hogy a Duális Szakképző Központ az országban elsőként kezdte meg működését, több mint 2,5 milliárdból zajlanak útfejlesztések, és – a beruházásoknak köszönhetően – idén közel 1300 munkahelyet létesítettek.

A lakossági fórum résztvevői főként a saját lakókörnyezetükben található problémákat vetették föl. Varga Péterné az ivóvíz-vezetékrendszer megújítását kérte.

Szóba kerültek a parkolási lehetőségek is. Ezzel kapcsolatban a páterdombi településrészen élők arra voltak kíváncsiak, hogy lesz-e bővítés. Erre Gecse Péter, alpolgármester azt mondta, igyekszenek orvosolni a problémát.

Az írásban érkezett felvetéseket az érintett osztályok és önkormányzati képviselők válaszolják meg. Ezeket levélben juttatják el az érintettekhez. A város vezetői remélik, hogy minden kérdésre sikerült maradéktalanul felelniük. Megígérték, hogy a jogos panaszokra minél előbb megoldást keresnek.

N.D./CS.M.

Tartalom megosztása: