keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Közmeghallgatás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közmeghallgatás (Videó)

2015 december 02 - szerda
Közmeghallgatást tartott Zalaegerszeg Közgyűlése, melyen a lakók elmondhatták észrevételeiket és feltehették kérdéseiket. Elsősorban közlekedéssel, fejlesztésekkel, közterület és zöldfelület-rendezéssel kapcsolatos felvetések érkeztek. Voltak, akik írásban, míg mások személyesen ismertették véleményüket.

Sikeres évet hagy maga mögött Zalaegerszeg – mondta Balaicz Zoltán a közmeghallgatáson. A polgármester köszöntő beszédében kiemelte az elmúlt hónapok eredményeit. Többek között azt, hogy egyedülálló kamat és ösztöndíjrendszert valósítottak meg, létrehozták a vállalkozói alapot, és 1800 új munkahelyet létesítettek.

A lakossági fórum résztvevői főként a saját lakókörnyezetükben található problémákat vetették föl. Sipos László mintegy 20 kérdést intézett a város vezetőihez.

Szóba került a tehermentesítő út fejlesztése is. Ezzel kapcsolatban az olai településrészen élők arra voltak kíváncsiak, épül-e zajvédőfal. Erre Gecse Péter, alpolgármester válaszolt.

A város vezetői remélik, hogy minden kérdésre sikerült maradéktalanul válaszolniuk. Megígérték, hogy a jogos panaszokra minél előbb megoldást keresnek.

Az írásban érkezett felvetéseket az érintett osztályok és önkormányzati képviselők válaszolják meg. Ezeket levélben juttatják el az érintettekhez.

M.Zs./P.B.

Tartalom megosztása: