keresés a weboldalon

Köznevelési konferencia (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Köznevelési konferencia (Videó)

2015 november 24 - kedd
A közoktatás legújabb változásairól, és azok tapasztalatairól tájékozódhattak hétvégén a pedagógusok a Köznevelési Szakértők Országos Egyesületének regionális konferenciáján. A találkozóra Zala, Somogy és Baranya megyéből érkeztek résztvevők.

Az országos rendezvénysorozat zalaegerszegi programjára közel 100-an voltak kíváncsiak. A meghívott pedagógusok, intézményvezetők és a téma szakértői egyebek mellett a pedagógusminősítés aktualitásairól, a tanfelügyelet bevezetéséről és az önértékelésről kaptak tájékoztatót – mondta el Bella Tibor, a Köznevelési Szakértők Országos Egyesületének elnöke, majd hozzátette:

Az eseményen részt vevő Balaicz Zoltán polgármester a megyeszékhely nevelési- és oktatási intézményeinek fejlesztési lehetőségeiről számolt be. Így például szólt az Ady iskolában zajló 150 millió forintos energetikai felújításról.

A városvezető kiemelte még: Andráshidán jövőre egy 300 millió forintos beruházás kezdődik, melynek eredménye egy új óvoda lesz. Emellett a zalaegerszegi bölcsődékben, óvodákban és iskolákban külön forrás biztosítja majd a különböző energetikai és fűtés-korszerűsítő fejlesztéseket.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: