keresés a weboldalon

Közösségi teret avattak Botfán (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Közösségi teret avattak Botfán (Videó)

2016 március 11 - péntek
Megújult a botfai Mindszenty Ifjúsági Ház közösségi tere. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának ötmillió forintos támogatását eszközbeszerzésre, valamint a ház tevékenységéhez kapcsolódó ifjúsági programok megvalósítására fordították az intézmény vezetői.

Az ünnepélyes avatás résztvevői már azokon az új székeken foglaltak helyet, melyeket a támogatás segítségével szereztek be a ház vezetői. Emellett asztalok és multimédiás eszközök vásárlására is jutott forrás. Mint dr. Illyés Zoltán, a Mindszenty Ifjúsági Ház vezetője kifejtette: a mostani fejlesztés nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az intézmény a jövőben is magas színvonalú munkát tudjon végezni.

Az átadáson Soltész Miklós államtitkár úgy fogalmazott, hogy a botfaihoz hasonló közösségek támogatása sokszorosan térül meg. Ezek ugyanis – mint mondta – a magyar kereszténység fennmaradásának zálogai.

Vigh László országgyűlési képviselő köszöntőjében emlékeztetett: a Modern Városok Program egyes beruházásai a Mindszenty Ifjúsági Házat is érintik majd.

A házigazdák a rendezvény végén egy szerény agapén látták vendégül a megjelent elöljárókat.

K.Zs./Cs.M.

Tartalom megosztása: