keresés a weboldalon

Kulturális Információs Pont a moziban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kulturális Információs Pont a moziban

2011 február 21 - hétfő
Kulturális Információs Pont várja az érdeklődőket február 1-je óta az Ady mozi épületében. Napi hat órában fogadja a programok, kulturális események, kiállítások iránt érdeklődőket a Keresztury ÁMK munkatársa. Az új szolgáltatásról Kondor Anitát, a Keresztury Dezső ÁMK igazgatóját kérdeztük.

– Egy folyamat része új szolgáltatásunk. Tavalyelőtt műsorfüzettel jelentkezett a Keresztury ÁMK, amely bő információt nyújt a város kulturális eseményeiről. Ezt követte az intézmény honlapja, ami szintén megújult, és részletes betekintést enged Zalaegerszeg kulturális programjaiba. Mindezek folytatásaként nyitottuk meg a Kulturális Információs Pontot az Art mozi épületében, a Széchenyi-téren – avat be a részletekbe Kondor Anita. – Célja az, hogy még közelebb hozzuk a lakossághoz kulturális eseményeinket. Nem elsősorban a Keresztury ÁMK rendezvényeit – bár természetesen azokról is tájékoztatást ad kollégánk -, hanem a színház, a bábszínház, a múzeumok, galériák, művelődési központok kínálatát.

A Kulturális Információs Pont hétfőtől péntekig dél és 18 óra között áll az érdeklődők rendelkezésére, szombaton 10 és 14 óra között tartanak nyitva. Egyelőre csupán információkat kínál a Pont, de a tervek között szerepel a jegyárusítás bevezetése is.

F.M.

Tartalom megosztása: