keresés a weboldalon

Kutyahúsvét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kutyahúsvét (Videó)

2018 március 26 - hétfő
Kutyahúsvétra várták az állatbarátokat hétvégén a Bogáncs Állatmenhelyen. A jótékonysági akcióval elsősorban a felelős tartásra helyezték a hangsúlyt. Ilyenkor több heti eledellel és kiegészítőkkel gazdagodnak a négylábúak.

Ugatástól volt hangos a Csilla dűlő már kora reggel. Közel 200 kisebb és nagyobb testű eb figyelte izgatottan a látogatókat. A szerencsésebbeket sétára vitték. Szabó Péter családdal és barátokkal érkezett. Úgy gondolja, hogy ezzel másoknak is példát mutatnak.

A telep üzemeltetése és a szakszerű gondoskodás sokszor emberfeletti erőt kíván az egyesülettől. Ezért minden felajánlást és rájuk irányuló figyelmet szívesen fogadnak. Ezúttal a Dózsa iskolás gyerekek nevében hoztak adományt, ám ez alkalommal sokat segítettek cégek és magánszemélyek is – mondta Abai Erika, a Bogáncs Állatmenhely telephelyvezetője.

Az elmúlt időszakban az önkormányzat is többször támogatta a menhelyt. Balaicz Zoltán polgármester fontosnak tartja a velük való jó kapcsolatot és tevékenységük elismerését.

A létesítményben egész évben várják azokat, akik szabadidejükben szívesen segítenek. A kutyasétáltatást hamar elsajátítja az is, aki eddig még nem igazán barátkozott az állatokkal.

M.E./T.S.

Tartalom megosztása: