keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Küzdelmes mérkőzés volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Küzdelmes mérkőzés volt

2006 augusztus 26 - szombat
ZTE  –  Győr   2-2 (1-1)Zalaegerszeg, 7000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető:Török. Asszisztensek: Székely, Márton.Góllövők:  Nagy L. (44.), Fereczi (84., 11-esből) ill. Bajzát (28.), Virág(61.). Sárga: Vincze O. (18.), Zsók (27.), Jäkl (51.), Hanák (57.),Stevanovic (87.), Máté (89.) Piros: Bajzát (33.).ZTE: Varga – Kocsárdi (Tóth Z. 64.), Sebők V. (Csóka 86.), Botis, Máté -Nagy L. (Franciskovics 82.), Molnár B., Sebők J., Józsi – Waltner, Ferenczi.Vezetőedző: Simon Antal.Győr: Stevanovic – Zsók, Kovács Z., Mátyus, Hanák – Jäkl, Müller, Dudás(Tokody, 64.), Vincze O. (Szabó Zs. 81.) – Virág (Tóth P., 85.), Bajzát.Vezetőedző: Pajkos János.

Érdekes és küzdelmes mérkőzés volt, egyetlen hibával: csapatunk nem tudott nyerni. A ZTE próbálta az idei szezonban tőle megszokott játékát játszani, azonban a középpályás sor most nem tudta igazán megjátszani a csatárokat, bár néha felbillent a pálya. A Győr szervezetten és néha meglehetősen keményen védekezett, tördelte a játékot s kevés helyzetét jól kihasználta. Az viszont biztos, hogy a Zala-híd felőli oldalon a kapufát ki kellene cserélni, mert a labda két esetben sem befelé pattant róla…

Vélemények:

Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Görcsösen és tompán futballoztunk. Főleg a középpályán, a támadásokért felelős játékosok játszottak lassan. Ettől függetlenül ezen a meccsen a szerencse is elpártolt tőlünk.
Pajkos János, a Győr vezetőedzője: – Ha kikapunk, akkor is gratuláltam volna játékosaimnak. A mérkőzésen ugyanis nem kaptuk meg az egyenlő feltételeket.
Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – Önmagunkhoz képest ma gyengébben játszottunk. Az ellenfelünk 10 emberrel védekezett. Háromszor jutottak elkapunkig, ebből két gólt lőttek. Reális esélyünk volt a győzelemre.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Tompán és kicsit ritmus nélkül játszottunk. Végig nekünk kellett futni az eredmény után. Sajnos, a hajrában kiújult a sérülésem, így a szövetségi kapitány a válogatott mérkőzésen nem számíthat rám. Remélem, hogy az Újpest elleni bajnokira azonban rendbe jövök. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: