keresés a weboldalon

Kvártélyházi nyár (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kvártélyházi nyár (Videó)

2015 június 23 - kedd
Folytatódik a Kvártélyházi nyár. A 9. évad programjairól és a 3. Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál rendezvényeiről kedden tájékoztatták a sajtó képviselőit.

A művészeti fesztivál darabjai évről-évre népszerűbbek, mely a színvonalas produkcióknak és a kitűnő szervezői munkának köszönhető – állítja Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere. Mint bejelentették, az eseménysorozat egyik kiemelkedő eseménye július 7-én Gerlóczy Márton: A csemege pultos naplója című előadás lesz, mely több fesztiváldíjat kapott már. Gáspár Anna, a Manna Kulturális Egyesület elnöke beszámolt a részletekről is.

Várakozás előzi meg a „Szeret…lek” című előadást, amely a párkapcsolatokról szól, s benne igaz történetek elevenednek meg. Tompa Gábor, a Kvártélyház ügyvezetője néhány újdonságról tájékoztatott. Köztük arról, hogy már a Dísz téri jegyirodában, illetve interneten is lehet jegyeket vásárolni.

A szervezők több zenés és humoros produkciót ígérnek a nyárra. Ezek között lesz bábelőadás, valamint romantikus és szarkasztikus vígjáték is.

N.D./E.K.

Tartalom megosztása: