keresés a weboldalon

Laboravató (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Laboravató (Videó)

2018 március 21 - szerda
Mérnöki informatikai labort avattak a Munkácsy Mihály szakiskolában. A beruházás célja, hogy a diákok modern körülmények között sajátíthassák el a tervezés alapjait. Erre az iskola mintegy tízmillió forintot fordított.

Zalaegerszegen az elmúlt időszakban közel háromezer munkahely jött létre – hangsúlyozta köszöntőjében Balaicz Zoltán. A polgármester folyamatos az igény a jól képzett szakemberekre.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Az úgynevezett CAD-CAM helyiségben a legújabb tervezői rendszerek állnak majd a tanulók rendelkezésére. Ez a felnőttek képzését is segíti majd.

Szabó Károly – főigazgató, Zalaegerszegi Szakképzési Centrum:

Az intézmény a laboron kívül további, több, mint 20 millió forintos fejlesztést hajtott végre az elmúlt hetekben. Egyebek mellett új kosárlabdapályát építettek, és két, oktatást segítő berendezést vásároltak.

Vargáné Bérczes Bernadett – igazgató, ZSZC Munkácsy Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskola:

A diákok kulturális bemutatójával színesített eseményen miniszteri elismerő oklevelet vehetett át az iskola három szaktanára. A szakképzési centrum pedig azokat az általános iskolákat díjazta, ahol kiemelten foglalkoznak a szakmák iránt érdeklődő fiatalokkal.

K.Zs./I.G.

Tartalom megosztása: