keresés a weboldalon

Landorhegyi parkolóbővítés

Zalaegerszeg címer
Hírek

Landorhegyi parkolóbővítés

2006 szeptember 11 - hétfő
Felújították és ezzel együtt kibővítették a Landorhegyi út 37-53-as számú házak előtt található parkolót, így mostantól egy szebb, és több gépjármű elhelyezésre alkalmas „autóplaccot” használhatnak a városrészben élők.

Az avatóünnepségen dr. Gyimesi Endre kiemelte: tovább gazdagodott a város, hiszen a zalaegerszegi tervezők és kivitelezők által megvalósított 15,5 millió forintos beruházás keretében parkolóbővítést és -felújítást hajtottak végre, melynek eredményeként a Landorhegyi úton 50, míg a Pais utcában 30 parkolót építettek ki. A munkálatok során megóvták a környezetet, új fákat, bokrokat ültettek, s pozitívum, hogy tovább gyarapodott a városrészben igénybe vehető parkolóhelyek száma. A Landorhegyi úton található parkolóban korábban 40 autó számára volt hely, mostantól viszont félszáz gépjármű befogadására is alkalmas a kibővített parkoló. A polgármester hozzátette: tavaly számos utat újítottak fel Zalaegerszegen, s ezeket a rekonstrukciókat ebben az esztendőben is folytatni szeretnék.

Szűcsné Dóczi Zsuzsanna, a településrész képviselője hangsúlyozta: munkája során mindig fontosnak tartotta a környezet szépítését, csinosítását. A városrész lakói már pár évvel ezelőtt jelezték, hogy akadnak problémáik a parkolással, ezért mindent elkövettek annak érdekében, hogy orvosolják ezeket a gondokat. Egy széleskörű összefogás után megvalósult a régóta várt beruházás, és ennek köszönhetően jelentősen bővült az itteni parkolóhelyek száma. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: