keresés a weboldalon

Landorhegyis sportsikerek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Landorhegyis sportsikerek

2010 április 10 - szombat
Szép eredményekkel kezdődött az április a Landorhegyi iskola sportoló számára. A kötélugrók a megyei diákolimpián mutatták fel eddigi legjobb formájukat, továbbjutva ezzel az országos döntőbe. A focisták közül pedig az U9-es, azaz a 2001-ben született fiúk szereztek országos második helyet.

A kötélugró bajnokságra április 2-án került sor Nagykanizsán, ahol Zalaegerszeget a Landorhegyi iskola diákjai kiegészülve a Zrínyi, a Kölcsey és a Báthory középiskolásaival képviselték sikeresen. Egyéniben egy arany (Miszori Mira), kettő ezüst és három bronz fokozatot értek el.

Formációban a legkisebbek (Miszori Mira, Oláh Lívia, Farkas Noémi, Kovács Virág) értek el első helyezést, az idősebb korcsoportbeliek pedig egy második és három harmadik helyezést vívtak ki. Felkészítőjük Hajas Judit tanítónő.

Április 3-4-én került sor Budapesten a 125 éves UTE tiszteletére megrendezett UTE BUDAPEST KUPA Nemzetközi Utánpótlás Torna mérkőzéseire. A versenyre a hazaiakon kívül Olaszországból, Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából érkeztek csapatok. 9 kategóriában 97 csapat futballozott. Összesen 286 mérkőzésen közel. 1500 gyerek vett részt.

E rangos nemzetközi tornán az U9-es kategóriában – a ZTE -Landorhegyi Sportiskola labdarúgócsapata, a döntő mérkőzésig megőrizve veretlenségét szerzett ezüstérmet.

A csapat tagjai: Weisz Martin, Baksa Máté, Bánhidi Alex, Czene Mátyás, Jóna Máté, Király Kevin, Kovács Levente, Pálfi Tamás, Papp László, Szinay Bendegúz, Szökrönyös Zoltán. Edzőjük: Kovács Tamás, tájékoztatta lapunkat az iskola szóvivője.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: