keresés a weboldalon

Landorhegyisek az „angol nyelvet beszélő világban” (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Landorhegyisek az „angol nyelvet beszélő világban” (Diákújság pályázat)

2012 április 20 - péntek
Iskolánkban az angoltanáraink és mi, angol nyelvet tanuló diákok néhány éve elhatároztuk, hogy minden diáktársunkkal alaposabban megismertetjük az „angol nyelvet beszélő világot”. Az elhatározást hamarosan tett követte. Több kontinens számos országának történelmével, hagyományaival, földrajzával, kultúrájával és még ki tudná felsorolni, hogy mennyi érdekességével ismerkedhettünk így meg.

Fantasztikus volt a közös munka! Tanár és diák egyaránt gyűjtötte az anyagot, készítette a színes plakátokat, és így együtt még élvezetesebb volt minden. A folyosókra kitett poszterek segítségével bárki bepillantást nyerhetett ezekbe a távoli, izgalmas országokba. Óriási volt az örömünk, amikor láttuk, hogy a felnőttek és a gyerekek is mind gyakrabban állnak meg munkáinkat szemlélni.

Természetesen egy-egy ország alaposabb megismerése után vetélkedő következett. Mondanom sem kell, hogy mindez jó hangulatú, vidám rendezvény keretében történt, amin szívesen vettünk részt nézőként és versenyzőként is. A legjobbak értékes ajándékokat is nyertek, de mindnyájunknak jutott valami apróság. Ezek a tartalmas, szórakoztató délutánok a legkedvesebb emlékeink közé kerülnek.

Az USA, Ausztrália és Új-Zéland után most Kanada a témánk. Újra együtt a „Project csapat”!


Tornyos Viola 8. g osztály
Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola

Tartalom megosztása: